• Április 20. szombat, Konrád, Tivadar
Közélet 2021. december 8. 13:20

Nem lopták el a felszerelést a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházból

Nem lopták el a felszerelést a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházból
Súlyos mondatok borzolják néhány napja a közélet, a hírek iránt fogékonyak idegrendszerét: pár napja megjelent, majd a neten szélsebesen terjedő cikk szerint a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház azért nem tudja fogadni a koronavírusos betegeket, mert a létesítményre felügyelő biztonságiak ellopták a berendezés egy részét, a lélegeztető gépeket pedig más kórházakba szállították.

Hirdetés

Hirdetés

Egy ilyen állításra a koronavírus járvány újabb hulláma kezdetén ösztönszerűen mindenki felkapja a fejét, de mint forrásaink megerősítették, az állítás hamis, nem igaz!

Ezt Bányai Gábor országgyűlési képviselő, - akinek körzetében a járványkórház működik - a főigazgató, dr. Szepesvári Szabolcs által aktuálisan (november 14-én) készített fényképfelvételeivel alátámasztva a közösségi médiában maga is megerősítette: semmi ilyen nem történt, álhírterjesztők etetik a közvéleményt. A kiskunhalasi mobil járványkórházat korábban és most is éjjel-nappal őrzik, ráadásul jól őrzik, nem is tűnt el onnan semmi.

A képviselő a bejegyzését azzal zárja:

„A legrosszabb dolog egyébként, hogy a Járványkórház kész és kénytelen fogadni a hamarosan érkező, legsúlyosabb állapotú koronavírusos betegeket, barátainkat, rokonainkat, szomszédainkat, a vírustagadókat, a sok oltatlant és néhány oltottat.”

Kövessen minket a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés