• Április 27. szombat, Zita
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Gasztro
  • Agrármarketing fődíjat nyert a kiskőrösi Szomor Méhészet Az Agrár Expón is jelen lesznek termékeikkel
Gasztro 2024. március 24. 07:00

Agrármarketing fődíjat nyert a kiskőrösi Szomor Méhészet Az Agrár Expón is jelen lesznek termékeikkel

Agrármarketing fődíjat nyert a kiskőrösi Szomor Méhészet Az Agrár Expón is jelen lesznek termékeikkel
Az agrárvállalkozók kreativitásának elismerése érdekében az Agrotrend Csoport először hirdette meg az Agrármarketing-Díjat. Céljuk, hogy felismerjék és ösztönözzék a magyar agrárvilág szereplőinek kreativitását, egyedülálló marketingkommunikációs tevékenységét.

Hirdetés

Hirdetés
  • Az agrárium is tele van olyan tehetséges szereplőkkel, akik képesek újítani, kreatívan gondolkodni és professzionálisan kommunikálni. Ezzel a díjjal évente elismerjük és jutalmazzuk azokat a projekteket, amelyek kiemelkednek az egyedülállóságukkal, látványosságukkal és sikerességükkel. Őket szeretnénk példaként állítani!" – hangsúlyozta a Hotel Eger & Park Konferencia és Wellness Szállodában február 9-én megtartott díjátadón Urkom Katalin, az Agrotrend Csoport marketingvezetője.

 

 

A kiskőrösi Szomor Balázs családi méhészete még a tavalyi év végén nyújtotta be pályázatát, amelyben részletesen bemutatták az elmúlt tíz év munkáját, kiemelve a 2023-as évben véghezvitt teljes arculatváltást, megújítást, márkaépítést. Két kategóriában hirdettek különdíjasokat, aranyminősítésűeket és fődíjast. Nagy megtiszteltetés, hogy a sok pályázó közül a Szomor Méhészetet ítélték legérdemesebbnek a fődíjra.

Nemcsak a marketingben sikeres Szomor Balázs, hanem minőségi termékeivel is, ugyanis a Szomor Méhészet Propoliszos krémméze a 2023-as Év Kiváló Magyar Méze versenyen Mézkülönlegességek kategóriában országos első helyezést ért el.

Az ezzel járó serleget, elismerő oklevelet dr. Nagy István agrárminiszter adta át nemrégiben Szomor Balázsnak.

A kiváló mézeiről híres termelővel a kiskőrösi Agrár Expón és a tázlári TulipGarden eseményein is találkozhatnak a fogyasztók, ahol meg is kóstolhatják a jótékony, egészségvédő hatású különleges mézeket.

Kövessen minket a Facebookon is!