• Április 25. csütörtök, Márk
Közélet 2021. december 17. 11:00

Parkgondozó gépekkel gyarapodott Drágszél

Parkgondozó gépekkel gyarapodott Drágszél
A drágszéli községháza főbejárata mellett táblarengeteg hirdeti, milyen pályázatokon volt sikeres a település. Ha forintosítanánk, az egy főre vetített pályázati forrás vélhetően Drágszélen, a kalocsai járás második legkisebb településén lenne a legnagyobb. Ezt az arányt csak tovább javította a Magyar Falu Program pályázatán elnyert újabb, több mint 3,7 milliós forrás, amelyen a parkgondozáshoz szükséges kommunális eszközöket, közöttük egy fűvágó kistraktort vásárolt az önkormányzat.

Hirdetés

Hirdetés

Mint Pandur István polgármester a településre látogató Font Sándor országgyűlési képviselőnek és a sajtó munkatársainak elmondta: a téliesre fordult időjárás miatt egyelőre fedett szín alá kerül a nagy teljesítményű fűvágó kistraktor, raktárba a két fűnyírógép és a két szegélyvágó, de amint kitavaszodik, nagy hasznát veszik majd a most frissen beszerzett eszközöknek.

A polgármester arról is szólt: ha majd havazik, az utak megtisztítása sem okoz gondot, a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány (JETA) forrásból tudtak beszerezni egy traktort és a földutak karbantartására, hó eltakarításra egyaránt alkalmas földgyalut.

Kövessen minket a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés