• Március 28. csütörtök, Gedeon, Johanna
Közélet 2022. január 29. 10:00

Gazdára talált az Astron értékes főnyereménye

Gazdára talált az Astron értékes főnyereménye
Idén is megtartotta évindító ajándéksorsolását az Astron Kft. Az egyetlen szabadalmazott, jogvédett magyar óramárka gyártója és forgalmazója minden év elején ajándéksorsolással köszöni meg hűséges vásárlóinak a bizalmat . Az Astron óráinak, ékszereinek és a főnyereményként meghirdetett nagy értékű álló szekrényórának az lehetett a szerencsés nyertese, aki 2021-ben a keceli vagy a soltvadkerti Astron üzletekben órát, ékszert vásárolt és ajándék sorsjegyet kapott. Az idén Nagy Sándorné, Kecskemét-ménteleki vásárló nyerte el a fődíjat a január 11-én megtartott online sorsoláson.

Hirdetés

Hirdetés

Az est műsorvezetője, Városi Anett ügyvezető köszöntötte a sorsolás követőit, a technikai munkatársakat, valamint bemutatta a jogi képviselőket. Közben a kamera többször végigjárta az értékes nyereményeket, és hosszasan megpihent a csodálatosan megmunkált állóórán, mely a sorsolás legértékesebb darabja volt.

Városi Ferenc cégtulajdonos köszöntőjében visszaemlékezett a covid-mentes szabadság éveire, amikor nagyszínpadon, díszvendégek társaságában tarthatták meg a színvonalas műsoros rendezvényt. "A közönség soraiban ülők boldog arca, a találkozás öröme, ez a mi rendezvényeink íze, melyet nem tud pótolni a legfejlettebb technika sem..."- hangoztatta.

- Ijedelem és rácsodálkozás! Ez a szélsőség jellemezte cégünk életében a 2020/21-es esztendőt - mondta a cégtulajdonos. Nem láttuk a jövőt, amikor hirtelen totálzárat rendeltek el a pandémia miatt. Kerestük az új utat, a kiutat, melyet részben meg is találtunk.

A cég sikerei közé tartozik a Köztársasági Elnöki Hivatallal kötött megállapodás, melynek keretében az Astron cég biztosította a szarajevói békefenntartó katonák karácsonyi ajándékát. A magyar óramárka modelljeit a köztársasági elnök úr személyesen adta át az egyenruhásoknak.

A cég  számára ez a lehetőség egyben kihívás és megmérettetés is volt - fejezte be beszámolóját Városi Ferenc.

A márka és a cég is jól vizsgázott, ugyanis a Honvédelmi Iroda köszönőlevelében az alábbiakat írta: "Ilyen rugalmas és pontos munkát végző csapattal, amit az Önök részéről megtapasztaltunk, öröm volt együtt működni."

Az idei online-rendezvényt a Városi testvérek triójának előadása tette szebbé, ünnepélyesebbé.

Az Astron Kft. keceli, soltvadkerti üzletei sikeres évet zártak. Továbbra is hitelesek az üzleti életben és a szakmai elkötelezettségükben.

Mi is további sikereket kívánunk az Astron cég minden munkatársának!

- nagy-

Kövessen minket a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés