• Március 29. péntek, Auguszta
Gazdaság 2021. január 12. 12:03

Újtelek fejlesztési köldökzsinórja a JETA

Újtelek fejlesztési köldökzsinórja a JETA
Újteleken ezer forint híján 20 millió forint JETA forrásból újultak meg a Béke utca, Jókai utca és Ady Endre utca járdái, a település központja külső megjelenésében fontos szerepet játszó utcák lakóinak régi vágya teljesült ezzel – mondta Simon Sándor Róbertné, Újtelek polgármestere.

Hirdetés

Hirdetés

A településvezető szerint a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány 2019-es pályázatán elnyert és már elszámolt, vissza nem térítendő támogatásra, valamint a korábbi pályázatokra úgy tekintenek a helybéliek, mint az önkormányzati fejlesztések egyik nagyon fontos, a kistelepülések esetében szinte nélkülözhetetlen „köldökzsinórjára”. A „köldökzsinórt” az alapítvány pályázatai képezik, hiszen a kuratóriumnak is köszönhetően ezen keresztül áramlanak a források a településekre – mondta a polgármester.
Hozzátette: A JETA elsősorban azon fejlesztési igények megvalósítását segíti, amelyek más pályázatok híján nem lennének megvalósíthatók, ráadásul csak a legszükségesebb adminisztráció, egyszerűsített, de azért alapos és pontos elszámolás mellett.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Újtelek

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés