• Április 20. szombat, Konrád, Tivadar
Közélet 2021. január 12. 13:40

Egészségügyi eszközöket adott a megyei önkormányzat

Egészségügyi eszközöket adott a megyei önkormányzat
A pandémiás helyzetet jól érzékelteti, hogy a megyei önkormányzat által pályázati úton megvásárolt és a települések részére használtra átadott egészségügyi eszközöket néhány helyen nem az előre megbeszélt személy tudta átvenni. Egyesek karanténban várták a felépülésüket. Ám valamennyi városban, községben szívesen fogadták Csorba Edinát, a megyei önkormányzat munkatársát, aki 4 db defibrillátort, 20 db vérnyomásmérőt és 12 db ózongenerátort adott egy éves ingyenes használatba a településeknek.

Hirdetés

Hirdetés

A körút Kiskőrös járási ága Soltszentimrét, Csengődöt érintette. Utóbbiban nem csak egy korszerű vérnyomásmérőt, de egy a helyiségek fertőtlenítésére alkalmas ózongenerátort is átvett a település képviselője.
A kalocsai Járásban Öregcsertőn Kis-Vén László polgármester fogadta a munkatársat, és mint mondta: egy olyan méretű településnek, mint Öregcsertő, minden segítség számít, így örömmel fogadták, és a családsegítő szolgálat munkatársának használatába is adták a digitális vérnyomásmérőt.
Hartán Dollenstein László polgármester, Solton a polgármester távollétében dr. Faragó Mónika vette át a vérnyomásmérőt, illetve a zárt terek fertőtlenítésének egyik leghatékonyabb eszközét, az ózongenerátort.

Kövessen minket a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés