• Április 20. szombat, Konrád, Tivadar
Gazdaság 2021. január 19. 11:22

Bátyán átadták az idősek otthonát

Bátyán átadták az idősek otthonát
Fejlesztések átadásával zárta a munkaévet Font Sándor országgyűlési képviselő, aki Bátyán a megyei önkormányzat TOP pályázata, és a Magyar Falu Program keretében megvalósult beruházásokat tekintette meg.

Hirdetés

Hirdetés

- Nincs a körzetemben olyan település, amely a Településfejlesztési Operatív Programban, illetve a Magyar Falu Programban ne tudott volna épülni, szépülni az elmúlt években. Így van ez Bátya esetében is – fejtette ki Font Sándor. Ezúttal az 57 millió forintos támogatással megújult idősek nappali ellátását, és a házi segítségnyújtást biztosító épületet adjuk használatba, amit a lakosság a járványügyi szigorítások után tud majd birtokba venni.
A Kálvária és Diófa utcák új burkolatára pedig közel 28,5 millió forintot nyert az önkormányzat.
Gratulálok Bátya község lakóinak és Fekete Csaba polgármester úrnak az újabb fejlesztésekhez, és jó egészséget kívánok a jövőbeni elképzelések megvalósításához! Amennyiben segítség kell, számíthatnak rám ezután is – biztosította támogatásáról a helyieket a képviselő.
Amint az épületet az érintettek a koronavírus-járvány elmúltával birtokba veszik, a fejlesztésről és annak gyakorlati hasznosulásáról részletesen is beszámolunk.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Bátya

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés