• Április 23. kedd, Béla
Közélet 2021. január 15. 11:56 | Szerző/forrás: Zsiga

Honvédségi elismerés Dr. Lakatos Andornak

Honvédségi elismerés  Dr. Lakatos Andornak
Szűcs Imre ezredes, a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnoka a közelmúltban köszönetét és elismerését fejezte ki Dr. Lakatos Andornak, a Kalocsai Főegyházmegyei Levéltár vezetőjének.

Hirdetés

Hirdetés

Az elismerés annak szól, hogy az 1. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda munkatársa, Dr. Karácsonyiné Simó Csilla történész főhadnagy asszony kutatómunkája során felhasználhatta a Kalocsai Főegyházmegyei Levéltár anyakönyveit és az egyes gyülekezetek történeteit leíró dokumentumokat.
Továbbá Dr. Lakatos Andor levéltárvezető a Kalocsai Főegyházmegyei Levéltár elektronikus archívumát térítésmentesen a megyei hadisír gondozásért felelős katonai szervezet rendelkezésére bocsátotta.
„A hadisír gondozás, valamint a honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítése érdekében kifejtett munkájáért" – áll a plaketten.
Az elismerés valójában a Kalocsai Főegyházmegyei Levéltár e-kutatás szolgáltatását illeti, és annak a szakmai együttműködésnek az eredménye, melyben partnerünk, Dr. Karácsonyiné Simkó Csilla t. főhadnagy, a MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság Bács-Kiskun megyei hadisír részlegvezetője – mondta Dr. Lakatos Andor.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Kalocsa

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés