• Április 27. szombat, Zita
Közélet 2023. december 12. 07:00

Font Sándor vezette a traktoros felvonulást

Font Sándor vezette a traktoros felvonulást
Tavaly rendezték meg először Soltvadkerten a Családi Mikulásváró Traktoros Felvonulást, melynek nagy sikerén felbuzdulva, idén december 2-án ismét meghirdették a közösségi rendezvényt. A piactéren 16 órától zsíros kenyérrel, teával és forralt borral várták a nem mindennapi látványosság után érdeklődőket.

Hirdetés

Hirdetés

„Traktorosnak lenni igenis menő! Nyolcvan, karácsonyi fény fűzérrel feldíszített erőgép érkezett a Tóth János és párja, Duchai Judit (Kiskun Agro Kft.) által szervezett, II. Családi Mikulásváró Traktoros Felvonulásra.

A gyerekeket személyesen a Mikulás, a felnőtteket tea, forralt bor és zsíros kenyér várta. A hangulat fergeteges, a látvány szemet gyönyörködtető, és ami igazán örömteli, hogy a traktorok nagy részét huszon-harminc éves fiatalok vezetik, van tehát utánpótlás! Szívből gratulálok Tóth Jánosnak és csapatának a fantasztikus rendezvényhez, itt ma mindenki boldog!” – adta hírül közösségi oldalán Font Sándor. Az országgyűlési képviselő saját traktorjával érkezett a programra és az erőgépek felvonulásán felvezetőként vett részt.

A rendezvény támogatói: Szalai-Ker Kft., Autó-Veinhardt Kft., Kiskun-Agro Kft.

Kövessen minket a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés