• Április 27. szombat, Zita
Program 2024. február 22. 06:00

Minőségben utazunk a Sanci Tourssal

Minőségben utazunk a Sanci Tourssal
Napsütötte Toszkána, a gondolák városa, Velence, varázslatos Erdély, vagy az Adriai tenger leanderek övezte szépséges partja, Magyarország tájai, kastélyai, természeti kincsei Őrségtől a Zemplénen át a Beregi-Tiszahátig! Ki ne vágyna-e csodás helyekre? De, hogy jutunk el oda? Ki fog vezetni? Nem választok mellé a szállással? Érdemes előre megvenni a belépőket? Biztosítást is kellene intézni… Valljuk be, egy utazás megszervezése rengeteg nyűggel és nem kis felelősséggel jár. Főleg, ha nem beszélünk nyelveket és az internetes értékeléseket sincs kedvünk böngészni. Ezt a gondot veszi le a vállunkról Kiskőrösön a Sanci Tours Utazási Iroda.

Hirdetés

Hirdetés

Szentgyörgyi Sándort az iroda megálmodóját, tulajdonosát sokan ismerik a szakmában, neve garancia a biztonságos, szórakoztató és élményekben gazdag kirándulásokra. Sándor Erdély szerelmese, 30 éves tapasztalattal rendelkezik a belföldi és külföldi célú társas utazások terén. A mindig felkészült és lelkiismeretes idegenvezető dr. Mátyus Judittal közösen nemrégiben utazási irodát alapított. Judit a jogi és marketing ügyekért felelős, nem mellesleg kiváló, több nyelvet beszélő idegenvezető.

A legtöbb utazási irodától elérően ők nem utazásközvetítéssel foglalkoznak, hanem saját szervezésű társas utakat ajánlanak vendégeiknek Európa, azon belül Magyarország gyönyörű tájaira. Ezért is tudnak teljes körű garanciát vállalni a minőségi szolgáltatásokra. Sándor és Judit a legtöbb kiránduláson személyesen kísérik a vendégeiket, illetve mindig utazik a csoporttal egy olyan kolléga is, aki beszéli az adott ország nyelvét.

A Sanci Tours Utazási Irodánál nagy hangsúlyt fektetnek az utasok kényelmére és biztonságára: állandó partnerekkel működnek együtt, minden útjukon tágas, kényelmes, klímával felszerelt autóbusz áll a vendégek rendelkezésére. A szállások kiválasztásánál is körültekintőek, minimum a 3 és 4 csillagos szállodai színvonal. A kirándulások foglalhatóak reggelivel és félpanziós ellátással is.  Természetesen előre egyeztetve egyéni étkezési igényeket is ki tudnak szolgálni.

A kirándulások minden esetben Kiskőrösről indulnak. Útvonaltól függően Bajától, Sükösdön, Kalocsán, Császártöltésen, Kecelen át a környező településeken is lehet csatlakozni a csoporthoz, a Páhi, Izsák, Ágasegyháza, Kecskemét, Budapest irányban is. Nagyobb létszámú jelentkezés esetén transzfer is igényelhető Kiskőrösre.  

Fontos tudni, hogy az utasbiztosítást is teljes körűen intézi az iroda, amely baleset-, betegség- és poggyász-, valamint útlemondási biztosítást is tartalmaz. A Sanci Toursnál nincsenek rejtett költségek, minden eshetőségre gondolnak, sőt, mindenki VIP utasnak számít, indulástól hazaérkezésig.

Ha esetleg az tartana vissza valakit a társas utazástól, hogy túl tempósan kell haladni és sokat kell alkalmazkodni a csoporthoz, azok számára van egy jó hírünk: a Sanci Toursnál tudják, hogy mennyire fontosak az egyéni igények, hogy a “kevesebb több”! A programok összeállításánál hangsúlyt fektetnek a szabad és fakultatív időtöltésekre is. Ezáltal átvehetjük a hely hangulatát, meg tudjuk élni a pillanat varázsát, ismerkedhetünk a helyiekkel, vagy vásárolhatunk kedvünkre. 

Aki a Sanci Tourst választja, annak csak arra kell figyelnie, hogy élvezze a varázslatos szépségű tájakat, történelmi városokat, új élményeket gyűjtsön. Minden mást, ami az utazásával, pihenésével kapcsolatos, bízza a Sanci Tours csapatára, hiszen ők minőségben utaznak.  

Érdemes bejegyezni a naptárba a március 23-24-i időpontot, ugyanis a Sanci Tours Utazási Iroda kitelepül a kiskőrösi Agrár Expóra. Aki a standjuknál foglal, az egynapos utak árából 10 százalék, a többnapos kirándulásokból pedig 5 százalék kedvezményt kap!

Néhány közeli utazási ajánlat:

- Húsvét Itáliában: Verona-Sirmione-Malcesine-Garda-tó: március 29-április 1.

- Sümegi wellness, lovagi tornával és középkori vacsorával: április 12-14.

- Szlovénia: tavak-barlangok-várak-szurdokok vadregényes világa

- Firenze- Róma-Assisi: május 7-12.

- Adriai tengerpart, Lido di Jesolo, Velence, Burano és az olasz Dolomitok: június 26-30.

Bővebb információ:

Sanci Tours Utazási Iroda

Kiskőrös, Széchenyi István u. 40.

+36 30/ 565 15 47

+36 30/ 099 34 88

www.sancitours.hu

sancitours@gmail.com

Facebook: Sanci Tours Utazási Iroda

Kövessen minket a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés