• Október 22. kedd, Előd
Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

2021. április 16. 17:59

Április 17-én lesz a magyarországi premierje 2021 legnagyobb online zenei show-jának, a Hungarian Pictures/ Magyar Képek koncertnek. A magyar származású Leslie Mandoki és zenésztársai a világ számos tájáról kapcsolódtak össze egy közös zenélésre, hogy együtt emeljék fel a hangjukat az összetartozásért.

Részletek
Roma Alkotóház nyílt a kiskőrösi tehetséggondozásért

Roma Alkotóház nyílt a kiskőrösi tehetséggondozásért

2021. március 17. 10:56 | Kiskőrös

Nemrégiben adták használatba a Roma Alkotóházat Kiskőrösön, a Délibáb utcában. Az önkormányzati tulajdonú ingatlan felújítására a Kiskőrös Városért Alapítvány nyert közel 20 millió forint támogatást. Mint azt dr. Ba Mariann kuratóriumi elnök elmondta, az alapítványnak kiemelkedő célja volt az alkotóház megvalósítása. A pályázat elkészítésében az önkormányzat szakemberei nyújtottak segítséget. Domonyi László polgármester az átadó ünnepségen kiemelte: Büszke arra, hogy Kiskőrösön nagy feszültségeket nem lehet érezni a magyar és a roma lakosok között. A roma közösség felzárkóztatása létkérdés. Erre pedig kiváló színteret biztosít az alkotóház, ezért is támogatta egyöntetűen a képviselő-testület az ötletet.

Részletek

Mindenki volt gyerek

2021. január 19. 10:27

Mindenki volt gyerek címmel jelent meg a bajai születésű Francsovics Judit verseiből készült CD és egy új kötet, mely most gyermekverseket tartalmaz.

Részletek

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés