• Március 19. kedd, Bánk, József
Sport 2021. február 19. 14:38

Új sportpálya az Eperföldi Sportiskolában

Február 1-jén a munkaterület átadásával indult a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola udvari sportpályájának megújítása. A 40 millió forintos beruházás a Magyar Kézilabda Szövetség támogatásával valósul meg.

Hirdetés

Hirdetés

A projektben együttműködő partnerként Kalocsa Város Önkormányzata és a Bajai Tankerületi Központ is részt vesz, az eseményen dr. Filvig Géza polgármester és valamennyi közreműködő megjelent.
A korábban is szabadidős és sportcélokat szolgáló helyszínen elhangzott: A munkálatok legkésőbb nyár végére befejeződnek. A kivitelező részéről megjelent szakember ígérete szerint a kivitelezés az iskolában zajló oktatást nem zavarja, a leginkább zajhatással járó munkálatokat a nyári szünidőben végzik majd. Mint elhangzott, pálya teljesen új, korszerű burkolatot kap, ezen kívül különböző eszközökkel, mások mellett kapukkal és labdafogó hálókkal is felszerelik. Az új létesítmény jelentősen hozzájárul a sportiskolai oktatás színvonalának emeléséhez, a pedagógiai célok kulturált és biztonságos környezetben történő eléréséhez.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Kalocsa