• Szeptember 8. vasárnap, Adrienn, Mária
Közélet 2024. július 22. 12:25

Összkerékhajtású gépkocsit kaptak a pataji polgárőrök

Összkerékhajtású gépkocsit kaptak a pataji polgárőrök
A június 29-én Dunapataj-Szeliden megtartott XX. Bács-Kiskun Vármegyei Polgárőrnapon egy összkerékhajtású Nissan típusú szolgálati gépkocsival bővült a Dunapataji Polgárőr Egyesület járműparkja. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tulajdonában lévő, az egyesület használatába adott, önkormányzati segítséggel felújított jármű kulcsát a jubileumi eseményen dr. Valóczki Ferenc rendőr ezredes, rendészeti főkapitány-helyettes adta át Szigeti Sándornak, a dunapataji polgárőrök vezetőjének.

Hirdetés

Szigeti Sándor rámutatott: a jármű átadása a vármegyei rendőr-főkapitányság, a helyi önkormányzat és a polgárőrség jó együttműködését is szimbolizálja. Mint elhangzott, a polgárőrök mobilitását a felújítás nyomán immár mintegy ötmillió forint értékű Nissan mellett elektromos és hagyományos robogók, a már említett Skoda Octavia biztosítja.

Ezúton is megköszönöm dr. Vaslóczki Ferenc főkapitány-helyettes úr szavait, amikor a jármű átadásakor annak használatához jó egészséget, kitartást kívánt és kérte, legyünk továbbra is biztos támaszai Dunapataj közbiztonságának. Valamennyi polgárőrtársam nevében mondhatom, büszkék vagyunk arra, hogy egyesületünk ilyen társadalmi háttérrel és ilyen támogatással rendelkezik”– mondta Szigeti Sándor, a Dunapataji Polgárőr Egyesület vezetője.

Zs.F.

Kövessen minket a Facebookon is!


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés