• Október 18. péntek, Lukács
Közélet 2024. június 27. 09:00

La’Róna bisztró és borbár - Ahol Petőfi is törzsvendég lett volna

La’Róna bisztró és borbár - Ahol Petőfi is törzsvendég lett volna
A Kiskőrös központjában elhelyezkedő La' Róna Bisztró és Borbár egy olyan hiánypótló étterem, ahol a város híres szülötte, Petőfi is törzsvendég lett volna. Lezser eleganciájával és kiváló minősítésű konyhájával előkelő helyet foglal el a környék éttermeinek sorában.

Hirdetés

A La’ Rónában mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fogást: legyen az egy egyszerű, de nagyszerű heti menü ajánlat, vagy a kihagyhatatlan á la carte étlap kínálata, mely a magyar és nemzetközi konyhába is betekintést enged a kísérletező szellemű ínyenceknek! Street food-ból sincs hiány: 7-féle francia stílusú burger (pl. tépett kacsacombos, bélszínes, libamájas) és 8 féle olasz pizza közül választhatunk.

A modern, ám barátságos és családias, két külön teremből, pincehelyiségből és teraszból álló vendéglátóegység - különböző rendezvények helyszíneként is kiváló választás.

A közösségi térként is működő étteremben rendszeresen tartanak élőzenés esteket, grillpartikat, irodalmi és kvíz esteket, főzős workshopokat. Az óriási, hangulatos terasz a nyári időszakban sok lehetőséget tartogat: kültéri mozi, babzsákos piknik és DJ is helyet kapott a programok között.
Az étterem alsó szintjén található a borbár, ami nem csak borkóstolóknak ad helyet: whiskey kóstolókat, színházi esteket is tartanak itt, de akár gyerekzsúrok, lánybúcsúk, film- és focimeccs nézős estéknek is privát helyszíne lehet.

 A La’ Róna Rooms a város központjában kínál modern, korszerű szálláshelyet a pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak. A négy, kétágyas klimatizált, saját fürdővel rendelkező szobát modern, friss stílusban tervezték, hogy a kor követelményeinek megfelelően minden igényt kielégítsenek.
A központból a város nevezetességei és fontos intézményei két perc sétával megközelíthetőek.

Bátran állítjuk, hogy a La’ Róna Bisztró és Borbár az a hely, ahol nem csak egy kellemes estét, hanem akár egy egész hétvégét is érdemes eltölteni.

 

La’ Róna bisztró és borbár nyitva tartása:

Hétfő: 11:00 - 15.00
Kedd – Csütörtök: 11:00 – 21:00
Péntek: 8:00 – 22:00
Szombat: 8:00 – 23:00
Vasárnap: 8:00 – 15:00

Cím: 6200 Kiskőrös, Petőfi Sándor út 8.
Asztalfoglalás: +36-20/244-46-51

e-mail: laronakiskoros@gmail.com

web: www.larona.hu

Kövessen minket a Facebookon is!


Hirdetés
Címkék: Kiskőrös

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés