• Március 28. csütörtök, Gedeon, Johanna
Közélet 2021. június 2. 12:08

Gyereknap a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben

Gyereknap a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben
Május utolsó hétvégéjén megtelt a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő parkja, hiszen a Kiskőrös Város Önkormányzata, a Kunság-Média Nonprofit Kft., a Kőrösszolg Nonprofit Kft. és a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő szervezésében lebonyolított Kiskőrösi Kavalkád- Városi Gyermeknap kétnapos rendezvényére közel nyolcszázan látogattak ki.

Hirdetés

Hirdetés

A két nap alatt a kicsiket egy igazi tűzoltóautó várta, az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai egészségfelmérés végeztek, az apróságok a Fazekas Légvárvilág három légvárát is korlátlanul használhatták. Imi bohócnál állandóan hosszú sor állt, hiszen ügyesen hajtogatott lufijaival minden gyermek kívánságát teljesítette. Vasárnap a Mohácsi úti tagóvoda kis táncosai, valamint a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájának német tagozatos gyermekei adtak elő vidám táncokat. Hatalmas volt az érdeklődés a Petőfi Sándor Művelődési Központ szervezésében lebonyolított futóbicikli és kismotor versenyen, az Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény Család- és Gyermekjóléti Központjának és Bölcsődéjének ügyes kezű dolgozói standjánál, ahol arcfestést és csillámtetoválást kaphatott ajándékba minden kis lurkó. A János Vitéz Látogatóközpont dolgozói kollektívája tili-toli és kódfejtő játékokkal készült, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár könyvtárosai pedig „Papírszínházi” meseelőadásokra invitálták a kicsinyeket.

Szórakozási- és játéklehetőségben tehát nem volt hiány, mind a két nap gyermekzsivajtól volt hangos a fürdő. A belépő tikett ellenében egy-egy szomjoltó almalevet kaptak a gyermekek, a versenyzők és a fellépők pedig mindannyian egy-egy csokival lehettek gazdagabbak.

Az esemény kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt. volt.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Kiskőrös

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés