• Április 25. csütörtök, Márk
Program 2023. március 31. 11:37

Hatalmas húsvéti kínálattal vár mindenkit a 14. Agrár Expó

Hatalmas húsvéti kínálattal vár mindenkit a 14. Agrár Expó
Idén már 14. alkalommal rendezi meg a Nagy Tamás - Gmoser Alíz házaspár munkatársaikkal együtt a magyar kistermelői élelmiszerek vásárát és kiállítását, a Duna-Tisza közi Agrár Expót.

Hirdetés

Hirdetés

 Április 1-jén és 2-án a városi sportcsarnok ad otthont a rendezvénynek, ahol a mezőgazdasági gépek, traktorok és haszongépjárművek kiállítása mellett a hazai termelők jóvoltából ízletes falatok kerülnek a kínáló tálcákra.

Az expón még húsvét előtt beszerezhetjük a kiváló minőségű füstöltárut, sajtokat, mézeket, lekvárokat, gyümölcsleveket, borokat és egyéb ínyencségeket. A kézművesség teljes arzenálja felvonul a kulturális elemekkel gazdagított hétvégén.

Délutánonként 15 órától neves sztárok szórakoztatják a közönséget. Április 1-jén Csonka András lép színpadra, április 2-án pedig az ABBA Sisters eleveníti fel a legendás svéd együttes slágereit.

Az idei agrár expó kísérő rendezvénye a Nemzetközi Kadarka Nagydíj Borverseny, melynek célja e karcsú testű, elegáns, fűszeres illatú bornak a népszerűsítése. A megmérettetésre határainkon túlról is érkeznek Kadarka borminták.

Az expó alkalmából Kiskőrösre látogat Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezető igazgatója, aki személyesen nyitja meg a rendezvényt. A szervezők délben finom bográcsos ételeket kínálnak, pacal-, birka- és vaddisznópörköltet, 2990 Ft/adag áron.

Petőfi Szülővárosa április első hétvégéjén is sok szeretettel vár mindenkit a 14. Duna-Tisza közi Agrár Expóra, a belépés díjtalan.

Részletek a facebook.com/agrarexpo oldalon.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Kiskőrös

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés