• Március 28. csütörtök, Gedeon, Johanna
Gazdaság 2021. január 11. 13:35

XXVII. ASTRON Ajándéksorsolás

XXVII. ASTRON Ajándéksorsolás
„Ezt a szép számot kimondani is jó érzés, ugyanis huszonhét ünnepi alkalmat, huszonhét évet jelent.” - kezdte köszöntő szavait Városi Anett, az ASTRON Kft. egyik vezetője a január 12-én 18 órakor megtartott online rendezvényen. Az egyetlen szabadalmazott, jogvédett magyar óramárka gyártója és forgalmazója minden évben ajándéksorsolással köszöni meg hűséges vásárlóinak a bizalmat. Az Astron óráknak, ékszereknek és a főnyereményként meghirdetett nagy értékű álló szekrényórának az lehetett a szerencsés nyertese, aki a 2020. évben a keceli vagy a soltvadkerti Astron üzletben órát, ékszert vásárolt, és grátisz ajándék sorsjegyet kapott.

Hirdetés

Hirdetés

Városi Anett beszédében elmondta, hogy a 2020-as év különlegesen nehéz volt mindannyiunk számára. Vállalkozásvezetőként, alkalmazottként, családanyaként, nagyszülőként. Változtatnunk kellett kipróbált, bevált szokásainkon, mint ahogy a korábbi években népes nagyközönség előtt zajlott a sorsolás-rendezvényünk is, most pedig szűk körben, online kapcsolatban.
„Nem adtuk fel!” - Ezzel a jelmondattal folytatta Városi
Ferenc az ASTRON Kft. alapító vezetője.
Váratlanul megváltozott körülmények között, szokatlan terepen kellett megállnunk a helyünket a mindennapi életben. A pánik volt az úr. Leálltak a távol-keleti gyárak, elakadtak az áruszállítások. Szinte naponta új döntéseket kellett hoznunk. Nem adtuk fel! És minden nehézség ellenére jó érzéssel tölt el visszatekinteni az elmúlt évre, hiszen a márka- és árufejlesztési terveinket sorra megvalósítottuk. Megrendeztük Budapesten az őszi szakmai napokat - az órások között egyedüliként. Természetesen betartva a vírusvédelmi előírásokat. S ami szintén fontos, idén is meghirdettük december havi sorsjegyes vásárlási akciónkat. Ennek ünnepi alkalma a mostani sorsolás, ahol a fődíj egy ugyanolyan nagy értékű állóóra, mint ahogy azt a korábbi években tőlünk megszokhatták.
Ezzel is szeretné kifejezni az ASTRON cég a vásárlói nagycsaládja felé a megbecsülést.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Soltvadkert

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés