• Április 25. csütörtök, Márk
Közélet 2021. január 9. 11:28

Ajándékosztás Császártöltésen

Ajándékosztás Császártöltésen
Császártöltésen, Takácsné Stalter Judit polgármester asszony hagyományt teremtett azzal, hogy minden év decemberében végiglátogatja a faluban élő 80 év feletti időseket és házról házra járva, személyesen adja át az önkormányzat ajándékait.

Hirdetés

Hirdetés

A kialakult járványügyi  helyzet miatt, sajnos erre most nem volt lehetőség. A csomagokat az önkormányzat dolgozói vitték el az időseknek és a személyes találkozást kerülve, a kapukra akasztották azokat.
Az idősek mellett a gyerekekre is gondolnak, minden évben csomagot kapnak ők is. Eddig az iskolások ünnepi műsora, a „Mindenki Karácsonya” után, egy közös uzsonna keretein belül történt a csomagok kiosztása, azonban most ez is másképp történt.  A gyerekek december 17-én kapták meg az ajándékokat az iskolában és az óvodában.
Császártöltés Község Önkormányzatának támogatásával és a helyi vállalkozók felajánlásainak köszönhetően közel 600 csomagot tudtunk összeállítani és a 80 éven felüliek két csomagot is kaptak.
Császártöltés Község Önkormányzata mellett, köszönjük valamennyi támogatónak, vállalkozóknak, hogy a Karácsonyt ezáltal is szebbé tudtuk tenni!


Rácz Hajnalka Mária
művelődésszervező

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Császártöltés

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés