• Április 26. péntek, Ervin
Közélet 2021. augusztus 2. 11:00

Innovatív kültéri okospad Kiskőrösön

Innovatív kültéri okospad Kiskőrösön
Egy új, innovatív kültéri közösségi tér várja a városban élő és ide látogató fiatalokat a János Vitéz Látogatóközpont kertjében, aminek elsődleges célja, hogy minőségi városi környezetben kialakított modern pihenőhely, információs pont álljon az érdeklődők rendelkezésére.

Hirdetés

Hirdetés

A 4 millió forintot meghaladó, LCD kijelzővel rendelkező Steora Urban típusú utcai okospad ingyenes WIFI hotspotként üzemel, így segítve információhoz jutni azokat, akiknek esetleg nincs internet előfizetésre.  Az okospad ezen kívül töltőállomásként is szolgál okoseszközök részére egy vezeték nélküli töltő és két USB port segítségével.

Az LCD kijelző alkalmas videók, képek közvetítésére is. A padhoz tartozó saját kezelőfelület segítségével nagyon egyszerűen készíthetünk kampányokat, azaz tölthetünk fel fényképeket, videókat, majd beállíthatjuk a lejátszási időt és gyakoriságot, és ezek a kampányok az előre beállított időpontban megjelennek az LCD kijelzőn. Az okospad folyamatosan figyeli a hőmérsékletet, a páratartalmat, és ezeket az adatokat meg tudjuk tekinteni a kezelőfelületen.

A Steora okospad LED fényforrása által utcai lámpaként is szolgál, éjszaka fehér fénnyel világít, az okoseszközök töltésénél kék fénnyel. A napos időszakok során a napelemes egység által termelt energiát az akkumulátor tárolja, ez elegendő az éjszakai vagy borult időben történő működéshez. Ha az akkumulátor töltöttsége 25% alá esik, akkor a pad áttér a hálózati üzemmódra.

A Steora Urban típusú okospad egy olyan különleges szolgáltatás, mely lépést tart a 21. századi igényekkel, legyen szó diákokról, felnőttekről, vagy a városban tartózkodó turistákról, hiszen manapság már mindenki számára nagyon fontos, hogy azonnal és ingyenesen hozzájuthasson a számára fontos információkhoz okostelefonja segítségével.

Kövessen minket a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés